• RUSHING RIVER....

  Sinds gisteren zijn we terug van OOSTENDE .Het was een aangenaam verblijf aan zee, want naar we via sms vernomen hadden was het in LIMBURG nog steeds snikheet.Aan zee was er een verfrissend briesje zodat we even konden afkoelen.

  Ik heb ondertussen ook MIJN BESTE VRIENDIN HEIDI ook nog eens aan de lijn gehad.

  Samen met haar gezin vertrok ze deze middag op campeer trip naar RUSHING RIVER alwaar ze een lodge hebben.Het was een aangenaam maar kort telefoon gesprek, maar zondag als ze terug zijn van RUSHING RIVER gaat ze me terug telefoneren zodat we een langer gesprek kunnen voeren.

  Nu even heel iets anders, mijn enkel geneest goed, we zijn de vrijdag avond langs het strand in MARIAKERKE gaan lopen.

  Ik moet zeggen dat we het serieus onderschat hadden, wat was dat een zware opgave, men zou zeggen op het zand loopt men soepel en licht, maar dat was helemaal niet waar :-(

 • YIEHHAAAAAAAAAAA

  We're of to the beach again......

  See you in a couples of days :-)

 • PFFFFFFFFFFFFF.....

  Ik heb geen fut, geen zin gewoonweg geen goesting om iets te doen in dit SNIKHETE WEER dat me stilaan de keel begint uit te hangen.

  Er zal wel gezegd worden, wees blij dat de zon schijnt, want voordat je het weet is het winter.Ok dat begrijp ik, ga er ook volledig mee akkoord, maar moet een mens daarom de ganse dag binnen zitten puffen omdat buiten de wamrte hem of haar overvalt?Neen toch?

  De nachtrust is ook om niet over naar huis te schrijven, iedere avond zijn we hier al gaan wandelen om 23u00, geloof me we zijn niet de enigen die met kinderen nog over straat lopen , genietend van een zacht koel briesje.

  Vanmorgen maar om 1u00 gaan slapen, met de gedachte HET ZAL NU WEL WAT KOELER ZIJN maar neen het was een loze gedachte want het was snikheet in de slaapkamer.

  De kleinste onder ons allemaal heeft er zich niks van aangetrokken en heel goed geslapen.

  Straks probeer ik nog wat Canadees nieuws te posten , maar nu ga ik lekker iets fris drinken.

  Groetjes and see ya!!!!

 • GEDENK STEEN...

  Voor generaal CHAMPLAIN, de mede stichter van de stad Québec( zie Canadese Geschiedenis hier ergens in de beginfase van mijn blog :-).

  Deze foto werd me toegestuurd door LILIMAY van toen ze samen met haar gezin op vakantie was.

  Hiervoor bedankt LILIMAY .

  Love and hugs Nancy.

 • CANADA.....LAND VAN DROMEN.

  Vandaag een mailtje gekregen van een koppel dat volgend jaar ook in Canada gaat wonen.

  Ik wens ze hierbij veel succes TIM en EVA en bedankt voor de mooie vlag :-)

 • MOOIE LIEDJES....

  Duren niet lang.

  Het was een aangenaam vertoeven bij mijn ouders aan zee.

  Alhoewel ik niet gemakkelijk met de tape in het zee water kon, ben ik er toch in geweest.Ik heb de tape gisteren verwijderd en ben toen in zee gegaan.Samen met mijn Bolleke Benny , de 3 dochters, mijn ouders , mijn zus en neefje Jarno was het een aangename dag aan het strand.

  We zijn gisteren om 19u00 terug huis waarts gekomen , met de hoop, dat het hier wat koeler ging zijn dan vorige week.

  Maar niks was minder waar....Buiten was het 24°C en binnen in ons huis was het 29°C.De warmte viel op me en ik heb het nadien geweten.

  Ik ben mij niet goed voelend gaan slapen, maar werd telkens terug wakker...Heb uiteindelijk toch overgegeven wat de nacht danweer draaglijker maakte.

  Deze morgen had ik om 10u00 een afspraak bij de kinesist, voet opnieuw in de tape gezet en ik mag nog niet beginnen met lopen /joggen.Groetjes en tot straks, Nancy

  Geniet alvast

  van dit mooie zicht op de Canadese Rockies .

 • EEN SPECIALEKEN...

  just look and enjoy....de rust en kalmte die 'the waterton rivier' uitstraalt.