• ZETEL WEEKEND

  Ja zo is mijn zondag verlopen, van 's morgen tot 's avonds in de zetel gelegen.....barstende hoofdpijn,pijn in mijn achterhoofd en nek, oneinidg veel hoesten ons Carolientje van hetzelfde laken een broek.

  vandaag de dokter laten langs komen voor ons allebei, Caroline een licht bronchitis, mama een zeer zware bronchitis, juist op het randje om over te slaan op een LONGONTSTEKING....

  Vandaar mijn stilte hier in blogland.

  Ben al van het werk thuis gezet tot vrijdag, nu enkel nog wat medicijnen slikken en veel rusten en het zal wel overgaan.

  Allemaal nog een fijne avond, groetjes Nancy

 • GENIETEN.....

  Maak er nog een aangename avond van, ik ga me nu neervleien dicht tegen mijn ventje...

  Slaapwel voor straks en misschien tot morgen.

  Love and hugs Nancy

 • GESLAAGD

  Pernille heeft dus gisteren haar rapport gekregen ....Het resultaat mag er zijn, 83% wel een percent of 2 naar beneden maar toch nog heel goed vind ik zelf.

  Pernille is ondertussen al heel nerveus, want maandag vertrekt ze voor een weekje naar ZEE naar Nieuwpoort om juist te zijn.

  De kinderen hebben er een gans schooljaar naar uitgekeken en nu is het eindelijk zover.

  Charlotte haar examens vandaag waren ook gemakkelijk zei ze, nog 3 examen dagen te gaan en dan zit het er voor haar ook op.

  Beiden zijn ondertussen op weg naar Oost-Vlaanderen voor het weekend bij hun pa.

  graag tot straks, hugs Nancy

 • YIEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  Na een beetje zoekwerk ben ik beloond.Ik had via YAHOO Questions and Answers mijn vraag ingegeven in het zoeken naar het recept van 'NAPOLITAANS BROOD'....

  En ja hoor, er heeft iemand geantwoord en een HEERLIJK RECEPT gepost wat ik zeker zo vlug mogelijk wil uit proberen.

  Ik hou jullie alvast op de hoogte.

  Nog een aangename avond, slaaplekker straks, groetjes Nancy

 • SLAAP KINDJE SLAAP....

  Onze kleine spruit is haar middag dutje aan het doen, naar ik gehoord heb was ze deze morgen al voor 7 uur wakker( ik was dan al aan het werk).

  Gisteren was het een dag van jewelste, druk, druk , druk van de ene afspraak naar de andere.

  Om 14u bij de orthodont met Charlotte, om 16u naar de huidspecialist terug met Charlotte, om 17u30 cello les van Pernille en om 18u30 vioolles van Charlotte.

  Kunnen jullie geloven dat ik blij was toen ik uit de auto was, dat gevlieg van her naar der is toch niet zo leuk, zeker niet ontspannend.

  Vandaag ga ik nog wat strijken, boodschappen doen als onsCarolientje wakker is( samen met Pernille, Charlotte zit dan toch nog op school).

  Pernille krijgt tevens vandaag ook haar rapport, ben benieuwd hoe het resultaat zal zijn.

  Vanavond hebben de meisjes nog notenleer tot 19 u en daaran RUST.

  Het was op het werk al even hectisch als hier thuis, maar we kijken al uit naar morgen , dan is het de laatste werkdag van de week en kunnen we terug een beetje op adem komen in het weekend( zal niet voor mij zijn , aangezien ik dan verder doe met de grote kuis, is er door de drukke agenda nog niet van gekomen).

  Nog een warme en zonnige donderdag middag , graag tot straks, groetjes Nancy

 • MISTIG

  Maar ADEMBENEMEND....de rust en stlite die dit zicht uitstraalt.

 • CANADEES NATIONAL PARK:'GWAII HAANAS' park

  De Canadese overheid heeft samen met de 'council' van de HAIDA bevolking een speciale plaats gesticht in 1993, een plaats met de naam 'GWAII HAANAS'.Beide partijen staan achter het verdrag om het gebied te beschermen , maar men is er nog niet over uit, aan wie de plaats nu eigenlijk toebehoort.

  Het 'GWAII HAANAS' is het perfecte voorbeeld van hoe de ruige schoonheid en het ecologisch aspect is in the pacific.

  Men viert trouwens de 1000 jarige verbintenis van de tevredenheid met land en zee van de Haida bevolking.

  Voor bezoekers een uiterst belangrijke kans om de levende cultuur van de Haida en een spirituele ervaring mee te maken.

  Het verhaal van de GWAII HAANAS begint als volgt.

  In 1974 was er een ontevredenheid over het voortbestaan van het 'SOUTH MORESBY ISLAND', men kwam dus met het idee om een publiekelijk voorstel te doen en zo het eiland te financieren.

  In 1987 werd er uiteindelijk een 'SOUTH MORESBY MEMORANDUM OF UNDERSTANDING'ondertekent, een jaar later was een overeenkomst gemaakt enaldus is het 'GWAII HAANAS NATIONAL PARK' ontstaan.

  De historiek van dit park heeft een heel goed voorbeeld van een 'RESPECTVOLLE RELATIE' tussen mens en de aarde, waar men kan leren dat de mens een onderdeel is van de natuur.